Polis, Anaokulu'nu bastı

İzmir'de Yumurcak Dünyası Anaokulu'na baskın yapan polislerin eğitim faaliyetleri kapsamında minik öğrencilerin yaptığı el işlerini incelediği öğrenildi.

Polis, Anaokulu'nu bastı

İzmir'de polisin, bastığı Yumurcak Dünyası Anaokulu'nda, öğrencilerin içlerinde eğitim faaliyetleri kapsamında yaptığı el işlerinin bulunduğu dosyaları, öğrenciler için hazırlanan hediye paketleri, kalemlikleri ve öğretmen dolaplarını bile tek tek incelediği öğrenildi.

Polis, sabah saat 06.00 sıralarında üç aydır kapalı olan Yumurcak Dünyası Anaokulu'nu bastı. Polis, tatil nedeniyle gittiği anaokulunda hiçbir görevli bulamadı. Okul yetkililerine telefonla ulaşan polis, bir an önce gelmelerini aksi halde kapıyı kırarak içeriye gireceklerini söyledi. Kısa sürede okul yöneticilerinin gelmesiyle kapı açıldı. 

Polis, anaokulunda öğrencilerin el işi dosyaları, kalemlikleri, hediye paketleri dahil her yeri aradı. Aramayı saat 02.00 sıralarında tamamlayan polis, 14.00 sıralarında anaokulundan ayrıldı. 

Karşıyaka'daki Özel Yamanlar Koleji İlkokulu ile Menemen'deki okulda da aramaların saat 15.00 sıralarında son erdiği öğrenildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Polis, Anaokulu'nu bastı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER