Karabük'te korkunç olay!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 11 2016
Karabük'ün Yenice ilçesinde 23 yaşındaki Ercan Koz, para vermediği için tartıştığı babası polis memuru 46 yaşındaki Recep Koz’u tabanca ile öldürdü. Kaçarken bindiği taksinin sürücüsünü de yaralayıp aracını gasp eden, yolda aracına çarptığı başka bir sürücüyü de yaralayan Ercan Koz, Zonguldak’ta polisten kaçarken kaza yaptı. Yakalanacağını anlayınca silahı başına dayayıp ateşleyen Ercan Koz, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ta taksicilik yapan ve ruhsal problemleri olduğu belirtilen 23 yaşındaki Ercan K., Karabük'ün Yenice ilçesi Altınkent Konutları'ndaki babasının evine geldi. Burada babası ile tartışan Ercan Koz, babasına ait beylik silahını alarak 3 el ateş etti. Babasını öldüren Koz, Zonguldak istikametine kaçtı. Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri ve sağlık ekipleri 17 yıllık polis memuru Recep Koz'un hayatını kaybettiğini belirledi.
Gökçebey’de bir taksiyi gasp ederek taksiciyi de yaralayan Ercan Koz, Zonguldak'ın Çaydamar Mahallesi'nde Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli orman muhafaza memuru Osman Aktaş’ı da yaraladıktan sonra araçla kaçmaya devam etti. Şehir merkezi girişinde önlem alan emniyet güçlerinden kaçan Koz, yol kenarında bulunan bir elektrik direğine çarptı. Araçtan inerek yaya olarak kaçmak isteyen Ercan Koz, yakalanacağını anlayınca yanında bulundurduğu babasının beylik silahıyla kafasına ateş ederek intihar etti. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Koz’u Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Koz’un hayatını kaybettiği öğrenildi.

KREDİ Ç
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi5.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!
6.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!7.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var8.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







