Polis Haftası kutlaması renkli görüntülere takıldı


Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yılı dolayısıyla Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde tören düzenlendi.

Afşin Kaymakamlığı önünde yapılan törende, Atatürk büstüne çelenk konuldu. Atatürk ve şehit polisler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemiyle alakalı konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, "Tarihi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünü sizlerle kutlamaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Adalete dayanmayan güç zalimlik, güce dayalı olmayan bir adalet sistemi ise acizliktir. Türk Polis Teşkilatı 170 yıldır korkulan değil güvenilen güçtür." şeklinde konuştu.

Törene katılan Afşin Eshabı Kehf Gönül Elçileri, pankart açarak polis gününü kutladı. Yoğun ilgi odağı haline gelen Eshabı Kehf Gönül Elçileri sözcüsü Hüseyin Bozkurt, ilçede yapılan bütün etkinliklere katılarak tarihi mekanı tanıttıklarını belirtti.

Törenin sonunda Kaymakamlık binasında katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Törene Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Emniyet Müdürü Recep Emol, daire amirleri, polisler ve vatandaşlar katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Polis Haftası kutlaması renkli görüntülere takıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER