Polis intiharları devam ediyor: Bu kez adres adalar vapuru
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 24 2022
Karaköy-Adalar seferi yapan vapurda bir polis memuru, yanında bulunan kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra silahını ateşleyerek intihar etti. İntihar eden polis memurunun silahından çıkan kurşun ise vapurda bulunan bir çocuğa ise isabet etti, yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı.
19.30 sıralarında Karaköy- Adalar seferi yapan vapurda meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, Karaköy-Adalar vapurunda kız arkadaşı ile seyahat eden polis memuru Raşit Sağlam (31) kız arkadaşı A.Ş. ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı.
İkilinin tartışması sonrası polis memuru, tabancasını ateşleyerek intihar etti. Polis memuru, intihar ederken silahından çıkan kurşun ise vapurda bulunan A.A. isimli çocuğa isabet etti. Kurşunun isabet ettiği A.A. hafif şekilde yaralanarak bölgedeki hastaneye kaldırıldı.

EKİM AYINDA ALTI POLİS İNTİHAR ETTİ
AKP VE MHP’NİN OYLARIYLA REDDEDİLMİŞTİ
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek2.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?3.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...4.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?8.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor9.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza10.Bahçeli'den Öcalan mitingi açıkalaması: 'Büyütülecek bir husus değil'

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


