Polis memurunun cenazesi Trabzon'a gönderildi


Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Gürsel Özkan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Özkan'ın engelli oğluna zaman ayırabilmek için çalışma saatleri daha uygun olan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne geçtiği öğrenildi.

Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen dün hayatını kaybeden Samsun Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Gürsel Özkan için İl Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan Vali İbrahim Şahin, merhum Polis Memuru Gürsel Özkan'ın ailesine taziyede bulunarak acılarını paylaştı. Merhum polisin özgeçmişinin okunması ve yapılan duanın ardından naaşı Trabzon ili Beşikdüzü ilçesine gönderilmek üzere karayolu ile uğurlandı.

Çevresindekilere Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yaparken merkeze alınması sebebiyle engelli oğluna zaman ayıramamaktan yakınan Özkan, büyük uğraşlar sonucunda tekrar Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne geçmişti. Üç erkek çocuğu bulunan Özkan'ın iki oğlu tıp fakültesinde eğitim almaya devam ederken üçüncü oğlunun zihinsel engelli olması sebebiyle onunla daha fazla zaman geçirmek için çaba sarf ediyordu.

Törene ayrıca, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Polis memurunun cenazesi Trabzon'a gönderildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER