Polislerin şarjörlerini toplattı!

Bir dizi açılış için Mersin’de bulunan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın korumaları haricindeki polislerin şarjörleri toplandı.

SHABER3.COM

Erdoğan’ın daha önce katıldığı birçok etkinlikte de bekçi ve polislerin silahlarındaki şarjörler toplanmıştı. CHP’li Özgür Özel, Erdoğan’ın kendi polisine itimat etmediğini belirtip duruma tepki gösterdi. 

15 Temmuz sonrası katıldığı törenlerdeki silahların şarjörleri toplanan ve sayısı binleri bulan korumalarla gezen AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Mersin ziyaretinde yine polislerin şarjörleri toplandı.

KENDİ POLİSİNE İTİMAT ETMİYOR

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Mersin’de bulunduğu ifade ederek, “100’lerce araç, binlerce korumanın bir kentte neler yaşattığını Mersinliler yakından gördüler. Cumhurbaşkanının koruma ekibi dışındaki polislerin silahlarındaki şarjörler toplandı. Bu kendi polisine itimat etmeyen görüntüyle Mersin’de tanışmış oldu” dedi.

DAHA ÖNCE DE ŞARJÖRLER TOPLANMIŞTI

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz sonrası katıldığı güvenlik güçlerine ait törenlerde bekçi, polis ve askerlerin silahlarının yanlarında olmaması ya da şarjörsüz olması birçok kez haberlere konu oldu. 
Son olarak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın katıldığı törende bordo berelilerin silahlarının şarjörleri toplanmıştı. Sosyal medyaya düşen görüntüler tepki çekmişti.
<< Önceki Haber Polislerin şarjörlerini toplattı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER