AKP kongresinden ilginç notlar var

AKP'nin olağanüstü kongresi başlarken bazı ayrıntılar dikkatlerden kaçmadı...

AKP kongresinden ilginç notlar var

AKP'nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresi dolayısıyla partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Arena Spor Salonu önünde toplanırken, 28 Şubat'ta askeriye tarafından uygulanan akreditasyon tekrar hortladı ve bazı yayın kuruluşları da kongreye çağrılmadı. Ayrıca Obama'yı temsil edecek kişinin ise ABD’nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Jess Baily olduğu açıklandı.

12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'dan boşalacak AKP Genel Başkanını seçmek üzere yarın yapılacak Ak Parti kongresinde birçok medya kuruluşuna akreditasyon engeli getirildi.

AKREDİTASYON UYGULAMASI HORTLADI

Ankara Arena'da yapılacak kurultaya bir önceki kongrede de yasaklı olan Yeni Çağ, Birgün, Aydınlık, Halk TV, Ulusal Kanal, Evrensel gibi yayın kuruluşları ile Bugün TV, Samanyolu Haber, Kanal Türk TV, Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı da ilk kez çağrılmadı.

Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi muhabirleri daha önce Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın programlarını takip edebiliyordu. Cihan ve Zaman için Ak Parti organizasyonunda ilk kez akredite uygulanmış oldu.




<< Önceki Haber AKP kongresinden ilginç notlar var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER