Bu düğün için Meclis'i erken tatil etmişler

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in oğlunun düğünü olduğu için Meclis'in erken kapatıldığı ortaya çıktı.

Bu düğün için Meclis'i erken tatil etmişler

CNN Türk'te yayınlanan Ne Oluyor? programına katılan MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, AKP'li Hüseyin Çelik'in düğünü olduğu için Meclis'in erken kapatıldığını belirterek bu durumu kınadı.

Sabah Meclis'e gittiğinde konuyu öğrenen Sinan Oğan, şaşkınlığını gizlemediğini ve "Savaş falan mı var?" diye sorduğunu söyledi?

MHP'li Sinan Oğan sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Herhalde çadır devletlerinde olacak bir uygulamayı bugün yaşadık. Düğün var diye meclis erken kapatıldı. Sabah Meclis'e gittiğimde bugün Meclis erken kapatılacak dediler. Hayırdır ne oldu savaş falan mı var dedim. Yok Hüseyin Çelik'in düğünü var dediler. Pes diyorum başkanda bir şey demiyorum.

Oğan şöyle konuştu:
''Bir başbakan yardımcıısnın düğünü olabilir, Başbakan'ın da olabilir Cumhurbaşkanı'nın da olabilir. Ama Gazi Meclis bir kişinin düğünü var diye erken kapatılır mı Allah aşkına? Türkiye'yi getirdikleri noktayı görüyor musunuz? Ben bunu burada şiddetle kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin Gazi Meclisi AKP iktidarının bir bakanının çocuğu düğün yapacak diye erken kapatılamaz. Bunu buradan bütün Türkiye ile milletimizle bu bilgiyi paylaşmak istiyorum. "
<< Önceki Haber Bu düğün için Meclis'i erken tatil etmişler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER