Bülent Arınç sabah saatlerinde ameliyat oldu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ankara'da ameliyata alındı.

Bülent Arınç sabah saatlerinde ameliyat oldu

Ankara'da safra kesesi operasyonu geçiren Arınç'ın operasyondan çıktığı belirtildi. Arınç'ın sağlık durumunun iyi olduğu, bugün ya da yarın taburcu olacağı bildirildi.

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın, daha önceden planlanan çerçevede Ankara'da safra kesesi operasyonu geçirdiği belirtildi.

Alınan bilgiye göre Bülent Arınç, Ankara'daki bir hastanede safra kesesindeki taşların alınması için operasyon geçiriyor. Arınç'ın basın danışmanın twitter'dan yaptığı açıklamada operasyonun devam ettiği ve açıklamanın operasyonun bitmesinin ardından yapılacağı kaydedildi.

Arınç'ın basın danışmanının yaptığı açıklama şöyle; "Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç daha önceden planlanan çerçevede Güven Hastanesi'nde safra kesesi operasyonu geçirmektedir. Şu an itibariyle sözkonusu operasyon planlanan çerçevede sağlıklı bir şekilde yürütülmektedir. Operasyon tamamlandığında hastane yönetimi tarafından gerekli açıklama yapılacaktır.Bunun haricindeki tüm haber ve yorumlar gerçek dışıdır"

"DURUMU İYİ"

Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "Sayın Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, daha önceden planlandığı üzere 6 Mayıs 2014 tarihinde hastanemize yatırılmış ve safra kesesi taşı sebebiyle operasyon geçirmiştir. Sağlık durumları iyi olup, halen ameliyat sonrası tedavilerine devam edilmektedir. Kendilerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" denildi.

Arınç'ın bugün veya yarın taburcu edileceği belirtildi.


<< Önceki Haber Bülent Arınç sabah saatlerinde ameliyat oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER