Ekmeleddin İhsanoğlu'nun hesabında biriken para açıklandı

Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için bugün kadar yapılan bağışların miktarı açıklandı.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun hesabında biriken para açıklandı

Yasa uyarınca cumhurbaşkanı adayları sadece aldığı bağışlarla seçim çalışmalarını yürütüyor. Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na seçim çalışmaları kapsamında destek vermek isteyen 2 bin 172 kişi tarafından yapılan bağışların toplam rakamı bugün itibariyle 2 milyon 130bin 922 lira olarak gerçekleştiği bildirildi. 

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için Ziraat Bankası Mithat Paşa Şubesi’nde açılan hesabın ayrıntıları şöyle:

Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu
Şube kodu: 1262
Hesap numarası: 68827276-5002
IBAN: TR69 0001 0012 6268 8272 7650 02

Sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişilerin yapabileceği bağış ve yardımlar Ziraat Bankası şubelerindeki gişelerden, Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı'ndan ve Görüntülü İşlem Merkezleri'nden masrafsız olarak gerçekleştirilebiliyor. 

Yasa uyarınca bağış ve yardım miktarı en fazla 9.082,51 TL olabiliyor. 

Bağış ve yardımların, ilgili hesaba yurt içindeki başka bankalardan gönderilmesi durumunda EFT formunun açıklama bölümüne, bağışçının T.C. kimlik ve varsa telefon numaralarının yazılması gerekiyor. 

Yurt dışından İnternet Bankacılığı Döviz Transferleri (Swift) yöntemiyle destek ve bağış gönderme işleminde de, açıklama kısmına bağışçının Ad-Soyad, T.C. Kimlik Numarası ve varsa telefon numaralarının yazılması gerekiyor.

<< Önceki Haber Ekmeleddin İhsanoğlu'nun hesabında biriken para açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER