Erdoğan'dan pes dedirten benzetme!

Başbakan Erdoğan, hezeyan dolu açıklamalarına devam ediyor...

Erdoğan'dan pes dedirten benzetme!

Erdoğan dün Adana İstasyon Meydanı’ndaki parti mitinginde yalan haberler üzerinden Hizmet Hareketi’ne saldırmayı sürdürdü.

Camia’ya ‘yeni Ergenekon’ benzetmesi yaptı. Halbuki, Ergenekon davasında hüküm giyenlerin çıkarılmasını sağlayan yasa değişikliğini AKP iktidarı yapmıştı. Buna rağmen Başbakan, “30 Mart, Ergenekon’un da Pensilvanya yönetimindeki yeni Ergenekon’un da umudunu tamamen yitireceği tarih olacaktır.” dedi. Fethullah Gülen Hocaefendi’den ‘bu adam’, ‘örgüt başı’ diye söz eden Başbakan, “Bu adam 5 ay önce beddua ediyordu, 5 ay sonra ‘Allah’ın gücüne gider.’ diyor. Bunlarda takiyye var, yalan var, iftira var. Pazartesi günü röportajları yayınlanacakmış. Her şey iyot gibi ortaya çıkacakmış. Bunun arkasına takılan hocalar da var. Bunlar akıllarını peynirle yemiş. Bunlar iradelerini kiraya vermişler.” ifadelerini kullandı.

Toplumun her kesimi tarafından milleti bölmekle suçlanan Erdoğan, “Milletimizin içine fitneyi soktular. Aileleri dağıttılar, aileleri böldüler.” dedi. Sonra sözü yolsuzluk operasyonlarına getirerek, “17 Aralık, 25 Aralık iyi ki oldu. Bunların bütün yüzü, her şey ortaya çıktı. Şimdi bütün ekiplerimizle, her şeyimizle bunları izliyoruz, kovalıyoruz. Vakti geldiğinde gereğini yapacağız.” diye seslendi.

BOYNER’İ TEHDİT ETTİ: EYLEMLERİ DESTEKLİYORSUN, KARŞILIĞINI ALACAKSIN

Zaman gazetesinin haberine göre, Boykot çağrısını çeşitlendiren Erdoğan’ın hedefinde bu kez Beymen mağazalarının sahibi Cem Boyner vardı. Protesto eylemlerinde Beymen’in kapılarını göstericilere açtığını söyleyerek, “Bu Beymen var ya Beymen, bütün dükkanlarını seferber ediyormuş, İstanbul’daki o malum eylemlerin olduğu gün kapıları açıkmış. Bize karşı böyle bir mücadele içine giriyor. Aklı başında olan bir işadamı kalkıp da bir iktidara karşı sokakları tahrik eden, terörize edenlerin yanında yer alabilir mi? Ha sen mi yer alıyorsun, o zaman bunun karşılığını alacaksın. Bundan sonra karşınızda bizi bulacaksınız. Bunların mağazalarından da alışveriş yapmayın. Tavrınızı koyun. İşte bu sivil direniştir. Neyin ne olduğunu bunların anlaması lazım.” tehditlerini savurdu.


<< Önceki Haber Erdoğan'dan pes dedirten benzetme! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER