Erdoğan'ın cebinden çıkardığı anket hiç açıklanmamış bile!

Erdoğan'ın, cebinden çıkardığı anket şirketinin sahibi konuştu. Konda şirketi, '2011 seçimlerinden beri hiç rakam açıklamadık..' duyurusu yaptı..

Erbakan'da 'Anket soytarıları'ndan sitem etmişti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cebinden bir anket sonucu çıkarmış kamuoyuna açıklamıştı. Erdoğan'ın sözünü ettiği kurumun Genel Müdürü Bekir Ağırdır, "2011 seçimlerinden beri bizim adımıza ortalıkta konuşulan hiçbir rakam Konda tarafından açıklanmış bir rakam değildir."dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün yayınlanan bir anketi eleştirmiş, oradaki sonucun gerçeği yansıtmadığını öne sürmüştü. Ve cebinden KONDA'ya ait olduğunu söylediği bir başka anket sonucunu çıkarmış, "KONDA herhalde benim şirketim değil. Hepiniz biliyorsunuz. Bakın Konda'nın buyurun ocak ayı şeyini söylüyorum size anketini söylüyorum. AK Parti 47.7, CHP 28.5, MHP 14.4, BDP 5.9" diye açıklamıştı..

Başbakan'ın bu açıklaması gözleri Konda'ya çevirdi. Şirketin Genel Müdürü Bekir Ağırdır, "Kendilerine atıf yapılarak açıklanan anket sonuçlarının Konda tarafından duyurulmadığını." söyledi.

"Hiçbir açıklama şu ana dek yani o 2011 seçimlerinden beri bizim adımıza ortalıkta konuşulan hiçbir rakam Konda tarafından açıklanmış bir rakam değildir." diyen Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır, 26 aydır hiçbir anket sonucu yayınlamadıklarını şu ifadeyle hatırlattı:

"Kamuoyunun bilmesini isterim ki 26 aydır ortalıkta bizim adımıza konuşulan rakamların hiçbirisi Konda açıklaması da değildir."

<< Önceki Haber Erdoğan'ın cebinden çıkardığı anket hiç açıklanmamış... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER