Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yasak var!

Milletvekilleriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, teröre çözüm arayışları süreciyle ilgili konuşma yasağı koydu

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yasak var!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere milletvekilleriyle bir araya geldi. 

Meclis'te basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya Kılıçdaroğlu'nun konuşma yasağı damgasını vurdu.

Kulislere göre; süreç hakkında partide söylem birliği olmasını isteyen Genel Başkan, "Ben ve parti sözcüsü açıklama yapmadan kimse basına konuşmasın" dedi.

CHP Lideri, MİT yetkililerinin terör örgütü PKK elebaşıyla görüşmesini eleştirdi, süreci hukuk dışı bulduklarını söyledi. Bu kapsamda daha önce de önerdiği "Süreci devlet değil; akil adamlar yürütsün" teklifini yineledi.

CHP'de tek yoğunluk Meclis'te değildi. Genel Merkez'de MYK toplantısı vardı. Toplantıda İmralı görüşmelerinin hukuk dışı olduğu iddiası dile getirildi.

CHP Sözcüsü Haluk Koç: "BAŞBAKAN ELİYLE HUKUK KURALLARI HİÇE SAYILARAK BİR SÜREÇ YÜRÜTÜLÜYOR. BİZ BU SÜREÇTEN RAHATSISIZ."

Koç, PKK'nın elindeki Türk esirleri salması durumunda CHP'nin temsilci gönderip göndermeyeceği sorusuna "Muhattap almıyoruz" sözleriyle cevap verdi. İmralı tutanaklarının basına sızdırılması noktasında ise hükümete yüklendi.

Haluk Koç"BAŞBAKAN'IN BİLGİSİ DAHİLİNDE SIZDIRMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ. AMAÇ TOPLUMU TEPKİSİZ HALE GETİRMEK."
<< Önceki Haber Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yasak var! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER