O BDP'li ilk kez konuştu

İmralı tutanaklarını çoğalttığı açıklanan BDP'li Resul Baykara'dan ilk açıklama geldi.

O BDP'li ilk kez konuştu

İmralı tutanaklarının basına sızdırılmasıyla ilgili olarak BDP’den yapılan açıklamada adı geçen Parti Meclis üyesi Resul Baykara ilk kez konuştu.

İmralı tutanaklarının sızdırılması ile ilgili olarak BDP Genel Merkezi tarafından dün yapılan açıklamada, metnin çoğaltılmaması kararına rağmen Parti Meclis üyeleri M. Rauf Kocaman ve Resul Baykara’nın toplantıya ara verildiğinde kimsenin bilgisi ve onayı olmadan tutanakları çoğalttığı ve basın bürosu çalışan Ali Özgüç’ün de gazeteci Alper Atalay’a metnin üzerinden fotoğraf çekmesine izin verdiği belirtilerek, iki Parti Meclis üyesinin istifa ettiği, basın bürosu çalışanı Ali Özgüç’ün işine son verildiği açıklanmıştı. Resul Baykara, gelişmelerin ardından evinin bulunduğu Bursa’nın Yıldırım İlçesi’ne bağlı Yavuzselim Mahallesi’ne döndü.

Baykara, kendisini telefon ile arayan DHA Muhabirine, "Parti gerekli açıklamayı yaptı. Her şey net olarak ortada. Sızdıran kişi de görevinden alındı. Partililik gereği biz de istifamızı verdik. BDP içinde bizim sızdırdığımız yönünde bir algı yok" dedi. Baykara gelişmelerle ilgili olarak şu anda fazla konuşmak istemediğini de sözlerine ekledi.
<< Önceki Haber O BDP'li ilk kez konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER