Oysa Cem Küçük, hükümete neler söylemiş neler!

Hükümetin en ateşli savunucularından Yeni Şafak Yazarı Cem Küçük, zamanında AK Parti iktidarının Suriye politikasını sert dille eleştirmişti..

Yeni Şafak yazarı, Türkiye'nin Suriye Politikası'na ciddi eleştiri yöneltmişti!

Suriye'de yaşanan insanlık dramı yürekleri titretiyor. Olup bitenler Anadolu insanını gözyaşları içinde bıraktı... 

Zalim Esed, korkunç insanlık suçu işlerken Türkiye'deki kimi odaklar bu zulmü dahi Camia'ya yüklemeye çalışıyorlar... Bunu iktidara yakın bazı basın yayın organları fütursuzca sayfalarına taşıdılar... 

Türkiye'nin dış politikasına yönelik her eleştiriyi bir komplo gören bir zihniyet var... Ancak işte tam bu noktada çok dikkat çekici bir örnek bulunuyor... Yeni Şafak Yazarı Cem Küçük, Reyhanlı'daki korkunç saldırının ardından 16 Mayıs tarihinde, "El Muhaberat Taşeron Olduğuna Göre" başlıklı bir yazı kaleme almış ve hükümeti, AK Parti iktidarının Suriye politikasını çok sert bir dille eleştirmişti. 

Yazısında, Hükümetin Suriye politikasının 'iflasın iflası' olduğunu söyleyen Cem Küçük, "Eğriye eğri, hükümetin Suriye politikası iflasın iflasıdır. Bölge dinamiklerini bilmeden, her ülkeyi birbiriyle aynı zannederek hareket etmenin faturası böyle ağır olur..." şeklinde yazmıştı...

Yeni Şafak yazarı Cem Küçük'ün bu yazısı gazetede yayımladı. Ancak internet sitesinden, "Hükümetin Suriye politikası iflasın iflasıdır." şeklindeki ifadeleri kaldırdılar.

Oysa Cem Küçük, FOX Televizyonu'ndaki canlı yayında "İbrahim Karagül genel yayın yönetmenimizdir ki, bizim gazete (Yenişafak) Türkiye'nin en özgür gazetesidir. Onu da söyleyeyim. Yazarlar babında söylüyorum..." ifadelerini kullanmıştı.. 




<< Önceki Haber Oysa Cem Küçük, hükümete neler söylemiş neler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER