Yalçın Akdoğan'dan Arınç'a 'yeni yetme' cevabı

Yalçın Akdoğan, AKP içindeki "yeni yetme" tartışmalarıyla ilgili konuştu, Arınç'a cevap verdi: Yeni Yetme değilim...

Yalçın Akdoğan'dan Arınç'a 'yeni yetme' cevabı

NTV'de gündemi değerlendiren Başbakan Erdoğan'ın danışmanı ve milletvekili Yalçın Akdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e üstü kapalı cevap verdi.

Akdoğan, ''Ben 45 yaşındayım. Ne çocuğum, ne yeni yetmeyim. Bu tür yakıştırmaları ben üzerime almıyorum'' dedi.

İşte Yalçın Akdoğan'ın açıklamaları;

-Ben bu sürecin çok hassas bir süreç olduğunu, partinin bütünlüğünü korumanın en önemli hassasiyet olduğunu söyledim. Bu süreçte de genel başkan değişiyor, başbakan değişiyor, kongre yapıyoruz, bu tür polemikler yapılmasını ben doğru bulmadığımı söyledim.

-Bülent beyin söylemlerinde bütününe bakarım. Ama Twitter’da bazı arkadaşlarımız arasında tartışmalar oldu. Bunlar dönüp dolaşıp bana delege ediliyor maalesef. Ben kendi kendime bir şey söylemem. Partimizin ilgili kurumları hangi duruşu geliştirirse, ben bunları dile getirmek durumundayım. Ben bunları dile getirdiğimde, başkasını eleştiremeyenler dönüp beni eleştiriyorlar. Ben kişi bazında bakmam. Yeni Türkiye idealini savunurum. Tayyip Erdoğan’ın yanında dururum. Kim karşıysa ben onun karşısında olurum.

-Ben 45 yaşındayım. Ne çocuğum, ne yeni yetmeyim. Hem çok artık keşke olabilsem genç kategorisine de girmiyorum. Bir çok kişiden bir çok sürecin içinde bulunan bir insanım. Bu tür yakıştırmaları ben üzerime almıyorum. Bunlardan rahatsızlık duyan arkadaşlarımız olabilir ama bu tür konuları büyütmek doğru değildir. Parti büyüklerimiz beni kast ederek bir şey söylüyorsa bundan da pek alınmam doğrusu"
<< Önceki Haber Yalçın Akdoğan'dan Arınç'a 'yeni yetme' cevabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER