Pompalı tüfekle okul baskını..!

Adana'da pompalı tüfekle okul baskını: 4 öğrenci yaralı

Pompalı tüfekle okul baskını..!

Adana'da dayak yiyen kardeşi için pompalı tüfekle okulu basan ağabey Hamit K.(21) ve iki yakını ile öğrenciler arasındaki arbedede 4 öğrenci bıçakla yaralandı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Anadolu Teknik Meslek Lisesi'nde yaşandı. İddialara göre, 12. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Bulut K., aynı sınıfta okuyan arkadaşlarıyla kavga etti. Dayak yiyince telefonla ailesini arayıp yardım istedi. Kardeşinin zor durumda olduğunu öğrenen ağabey Hamit K., babası Duran K. ve kardeşi Mustafa K.'yı kamyonete bindirip, okula baskına geldi. Elinde pompalı tüfekle okula gelen Hamit K. öğrencilere saldırdı. 

Bu sırada okul yöneticileri ve öğrenciler, Hamit K.'ya müdahale ederek tüfeği elinden aldı. Yaşanan arbedede öğrenciler Birdal H. (17) baldırından, Turan K. (18) bacağından, Ömer G. ile Abdullah T. de çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı. Yaralı öğrenciler, ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saldırgan Hamit K. ile akrabalarını gözaltına aldı.

cumhuriyet.com
<< Önceki Haber Pompalı tüfekle okul baskını..! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER