Putin talimatı verdi!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Aralık 26 2015
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin 5 sahil kentinde terörle mücadele için operasyonel karargah kurulması talimatı verdi.

Terörle mücadelede alınan tedbirler üzerindeki devlet kontrolünü artırmak için verilen talimata göre Kaspiysk, Murmansk, Petropavlovsk-Kamçatka, Simferopol ve Güney Sahalin’de özel ekiplerin bulunacağı üsler kurulacak.
Kremlin’den yapılan açıklamaya göre söz konusu talimat, buradaki özel ekiplere “Rus federal yürütme organlarının ve onlara bağlı bölgesel yönetimlerinin; Rusya’nın karasularında, özel ekonomi bölgelerinde ve kara sahanlığında terör operasyonlarını yönetirken ve terörle mücadele ederken güç ve kaynak kullanımı planlamasını organize etme” yetkisi veriyor.
Bu talimat özel ekiplere ayrıca “Rusya’nın hakimiyet uyguladığı, hakimiyet ve yetki hakkına sahip olduğu diğer denizlerde ve ayrıca Rus bayrağı altında çalışan gemilerde terör operasyonları planlama sorumluluğu veriyor.”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!2.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!3.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi
6.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı7.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı gözaltına alındı8.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı9.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?10.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!

DR. SELİM KOÇ

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN
ÇOK OKUNAN HABERLER







