Putin'den Karabağ ile ilgili Türkiye açıklaması
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 29 2020
Paylaş
X Post
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Karabağ ile ilgili Türkiye dahil birçok ülkenin önerilerinin değerlendirilmesi gerektiğini belirttiği ifade edildi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dağlık Karabağ'da acilen ateşkes ilan edilmesi gerektiğini ve "Barış görüşmelerinde Türkiye dahil birçok ülkenin önerilerinin değerlendirilmesi gerektiğini" söyledi.
Putin, Rusya'da bir etkinlikte yaptığı konuşmada Dağlık Karabağ'da uzun vadeli çözümün sadece Ermenistan ile Azerbaycan'ın çıkar dengesinin gözetilmesi durumunda sağlanabileceğini belirtti.
Türkiye, Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'a destek veriyor. Ermenistan ile güvenlik anlaşmaları bulunan Rusya ise ateşkes konusunda uzlaşılması için taraflara çağrı yapıyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İBB Davasında Gülibrahimoğlu ile Bakan Murat Kurum arasında 41 milyon liralık ilişki ortaya çıktı!2.Hürmüz'de sıcak saatler: Centcom İran tankerinin vurulduğunu duyurdu3.Anlaşma söylentileri dolaşırken Trump'tan İran'a sert tehdit geldi4.Gülistan Doku cinayeti: Eski erkek arkadaşı google hesabı üzerinden takip etmiş!5.Hicret düşüncesi
6.Amaç dosyayı çözmek mi? Rojin Kabaiş'in telefonu Çin'e gönderilecek7.Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri tutuklandı8.Yüksek Seçim Kurulu'na yeni başkan seçildi9.AKP çocukta el yükseltti! 8'e iş 10'a sıfır araba!10.Şaban Yasak kararı sonrası Davutoğlu: “KHK’lıların sicilleri temizlenmeli”

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

CUMA KARAMAN
ÇOK OKUNAN HABERLER












