Rahatlığın boyutu! Teğmen AKP ilçe teşkilatında...
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Eylül 18 2020
AKP il ve ilçe başkanlıklarından alınan referanslarla kısa sürede subay yapılan kişiler ve KHK ile İçişleri Bakanlığı'na tamamen bağlanarak siyasetin emrine giren Jandarma teşkilatında skandallar bitmiyor.
SAMANYOLUHABER - Tekirdağ Malkara'ya İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Teğmen İsmail Erdoğan, yeniden seçilen AKP ilçe başkanına ziyarette bulundu.
Askeri teamüllere ve İç Hizmet Kanunu'na göre yasak olan siyasi faaliyetlerden biri olan ziyareti AKP teşkilatı Twitter'dan paylaşmaktan da sakınca görmedi.
Sosyal medyada gündem olan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Malkara İlçe Jandarma Komutanı Teğmen İsmail ERDOĞAN, kongremizde güven tazeleyerek tekrar göreve seçilen ilçe başkanımız Gökhan ŞENTÜRK ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz."
Bu arada KHK ile Yarbaylık görevinden ihraç edilen şehit kardeşi Mehmet Alkan, paylaşıma tepki gösterdi ve çifte standarda dikkat çekti:

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!10.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







