Rahatsızlık artıyor HÜDA PAR lideri'ne 'sus' talimatı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Nisan 27 2023
AKP’den İstanbul milletvekili adayı olan ve TBMM’ye milletvekili olarak girmesine kesin gözüyle bakılan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun açıklamaları Cumhur İttifakı’nda “rahatsızlık” meydana getirdi .
Daha önce Türk bayrağı ile ilgili “Türkiye bayrağı” denilmesini isteyen ve Kürdistan Demokratik Partisi Genel Başkanı Barzani ile Erbil’de görüşen Yapıcıoğlu’na AKP’den “konuşma yasağının geldiği” iddia edildi.
AKP’nin, Yapıcıoğlu’ndan seçimlere kadar “Türklük, anayasanın ilk dört maddesi” gibi Türk halkının “sinir uçlarına dokunan yorum ve değerlendirmeler yapmaması ve basına demeç vermemesinin istendiği” ileri sürüldü.

Cumhur İttifakı tek karede...
AKP İNKÂR DERDİNDE
Bu arada AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın “AKP listelerinden seçimlere katılan HÜDA PAR” ile ilgili “HÜDA PAR ayrı bir parti. Tüzüğümüz ayrı, yönetimimiz, her şeyimiz ayrı. Biz Cumhur İttifakı olarak bir ittifak yaptık. Bizim HÜDA PAR ile ittifakımız yok. HÜDA PAR, Erdoğan’ı destekleme kararı aldı. HÜDA-PAR’ın mitinglerinde Türk bayrağı görüyorum. HDP’nin mitinglerinde Türk bayrağı gördünüz mü?” açıklamasını yapması dikkat çekti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yunanistan'da büyük kriz: Havaalanları kapatıldı, uçuşlar durduruldu2.AKP'ye 'Doğan görünümlü Şahin' şoku: Türkiye F-35 alsa bile...3.Yıllardır çözülemeyen Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme!4.Almanya'da şok: Sol grup sabotaj düzenledi, başkentte on binlerce ev elektriksiz kaldı5.Moldova'dan dikkat çeken vize iptali
6.Çarpıcı iddia: Maduro, ABD'nin Türkiye'ye sığınma teklifini reddetti7.Rusya’dan dikkat çeken ‘Venezuela’ açıklaması: ‘Trump'ın adımları yasa dışı ancak tutarlı’8.Trump tek tek hedef aldı: Venezuela'nın ardından hedefte Latin Amerika ülkeleri mi var?9.Rehberlik10.Maduro operasyonu ilişkileri gerdi: Çin'den ABD'ye 'haydutluk' suçlaması!

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Yunanistan'da büyük kriz: Havaalanları kapatıldı, ...

AKP'ye 'Doğan görünümlü Şahin' şoku: Türkiye F-35 ...

Yıllardır çözülemeyen Gülistan Doku dosyasında fla...

Almanya'da şok: Sol grup sabotaj düzenledi, başken...

Moldova'dan dikkat çeken vize iptali


