Rahmi Koç, Ankara'da başkanların mağazasını açtı


Koç Holding Onursal Başkanı İşadamı Rahmi Koç, başkanların markası olarak bilinen ve kendisinin de tercih ettiği Brooks Brothers'ın Ankara'daki mağaza açılışına katıldı. Rusya ile Türkiye arasındaki gerilimle ilgili soruya, "mağaza açmaya geldik onunla ilgili soracaksanız." diyen Koç, yeni hükümetten de memnun olduklarını ifade etti.

Abraham Lincoln, Franklin D. Roosevelt, John F. Kennedy, Bill Clinton, Barack Obama'nın da yer aldığı 39 ABD başkanının tercih ettiği marka, Hollywood'un ünlü aktörlerinin de favorileri arasında.

Panora Alışveriş Merkezi'ndeki mağazanın açılışına Rahmi Koç'un yanı sıra Ankara iş dünyasının tanınmış simalarının da katıldı. Rahmi Koç mağazayı gezerken gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına da muhatap oldu. Rusya ile Türkiye arasındaki gerilimle ilgili soruya, "mağaza açmaya geldik onunla ilgili soracaksanız." diyen Koç, yeni hükümetten de memnun olduklarını ifade etti.

200 YILLIK BİR MARKA

Anglosakson stili ile yaklaşık 200 yıldır Amerika'da hizmet veren Brooks Brothers markası; İstanbul Zorlu AVM ve Akasya AVM, İzmir Konak Pier AVM ve Ankara Panora AVM olmak üzere dört mağaza ile modaseverlerle buluşmuş oldu.

290 metrekarelik Brooks Brothers Ankara mağazası, dünya genelindeki tüm mağazalarında olduğu gibi toprak rengi ve naturel tonların hakim olduğu elegan, sade ve şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Mağazada en yeni erkek, kadın ve çocuk koleksiyonları yer alıyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Rahmi Koç, Ankara'da başkanların mağazasını açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER