Asya Termal'den Ramazan'a özel kampanya

Ramazan Ayının yaz mevsiminin sıcak günleri ve tatil zamanına denk gelmesi turizm sektöründe hizmet veren otelleride özel programlara yönlendirdi.

1 Ağustos'ta başlayacak olan Razaman ayı için özel indirim ve programlar uygulayan Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı kaplıca oteli Asya Termal'de mübarek günlere özel hazırlıklarını tamamladı. 'Gelin Ramazan'ı Asya Termal'de birlikte yaşayalım' sloganıyla yola çıkan Asya Termal Oteli'nde 3 kal 2 öde kolaylığıyla konuklarına özel fırsatlar sunuyor. Asya Termal'in Genel Müdür Mustafa Güngör, yaz aylarının sıcak günlerinde Asya Termal'in bulunduğu Kızılcahamam serinliğinde, hem tatil yapma hem de mübarek Ramazan ayını değerlendirme adına bir fırsat olarak sunduklarını kaydetti. Güngör, Ramazan etkinliklerini şu cümlerlerle özetledi: "Gündüzleri serin mekanlarda dinlenme, kitap okuma, Kuran'ı Kerim mukabeleleri yapma imkanları olacak. Yeşil ve tarihin buluştuğu Kızılcalamam'da iftar öncesi tasavvuf müziği ile iftar açma imkanı olacak. Fiyat tarifemizde 3 gün kal iki gün öde olacak. Çocuklar için akşamları animasyon, Hacivat Karagöz gösterileri olurken, yetişkinler için Ramazan sohbetleri bulunacak. Açık ve kapalı tüm havuzlar sahura kadar misafirlerimizin emrinde olacak." TÜKETİCİLERİN MEMNUNİYETİ ÖDÜLLE TAÇLANDI Öte yandan Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen müşteri memnuniyeti ödülü bu yıl Asya Termal'in oldu. Dernek üyelerinin internet ve sözlü anketinden oluşan oylama sonucunda 2010 yılı değerlendirmesinde Asya Termal ödüle layık görüldü. Alınan ödülden mutlu olduklarını kaydeden Genel Müdür Mustafa Güngör, bu başarıyı gelecek yıllara taşımak adına gayretlerinin süreceğini, personelin daha iyi hizmet vermesi için de 2012 yılını eğitim yılı ilan ettiklerini kaydetti. (CİHAN)
RAMAZAN İMSAKİYESİ
Ramazan başlangıcından itibaren imsak ve iftar vakitlerini buradan takip edebilirsiniz.

3:45

20:26

HADİS-İ ŞERİF
Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem
şöyle buyurdu:


“Kadınlara iyi davranmanızı tavsiye ediyorum; vasiyyetimi tutunuz. Zira kadın kısmı kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Kaburga kemiğinin en eğri yeri üst tarafıdır. Eğri kemiği doğrultmaya kalkarsan kırarsın. Kendi hâline bırakırsan, yine eğri kalır. Öyleyse kadınlar hakkındaki tavsiyemi tutunuz. ”

Buhârî, Enbiyâ 1, Nikâh 80; Müslim, Radâ’ 60. Ayrıca bk. Tirmizî, Radâ` 11, Tefsîru sûre (9) 2; İbni Mâce, Nikâh 3