Oktay Usta'dan enfes Ramazan yemekleri!

İşte Oktay Usta'nın 21 Temmuz Pazartesi günü hazırladığı birbirinden özel yemek tarifleri! Ramazan'a özel yemeklerle sofralarınız bayram edecek.

Oktay Usta ile Yeşil Elma programında yine birbirinden lezzetli yemekler hazırlandı. Oktay Usta'nın 21 Temmuz Pazartesi günü yayınlanan programına Saffet Yıldız ve Dr. Mehmet Yavuz Şeker (İlahiyatçı) konuk oldu.
 
Oktay Usta'nın menüsünde; Peynirli Ramazan Örgüsü, Ev Yapımı Kazandibi, Mantarlı Domatesli Tavuk ve Lebeniye Çorbası yer aldı.














Yeşil Elma programının sunucusu ve evlerin vazgeçilmez aşçısı Oktay Usta, hafta içi her gün hazırladığı birbirinden lezzetli yemek tarifleriyle kadınların imdadına yetişiyor.

OKTAY USTA'NIN BÜTÜN YEMEK TARİFELERİ İÇİN TIKLAYIN!

Çorbası, tatlısı, et yemeği, böreği, pastası, tatlısı derken; çeşit çeşit lezzetli yemeklerle hem gözler hem de gönüller doyuyor.

Maharetli usta Oktay Aymelek'in tariflerine ulaşmak ise artık çok kolay. Oktay Usta yemek tarifleri, tek resmi kurumsal site aracılığıyla artık her gün oktayusta.samanyoluhaber.com'da...

Yeşil Elma programı bitiminde hemen siteye girin, en güvenilir şekilde çocuklarınıza ve eşinize lezzetli yemekler hazırlayın.

RAMAZAN İMSAKİYESİ
Ramazan başlangıcından itibaren imsak ve iftar vakitlerini buradan takip edebilirsiniz.

3:45

20:26

HADİS-İ ŞERİF
Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem
şöyle buyurdu:


“Kadınlara iyi davranmanızı tavsiye ediyorum; vasiyyetimi tutunuz. Zira kadın kısmı kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Kaburga kemiğinin en eğri yeri üst tarafıdır. Eğri kemiği doğrultmaya kalkarsan kırarsın. Kendi hâline bırakırsan, yine eğri kalır. Öyleyse kadınlar hakkındaki tavsiyemi tutunuz. ”

Buhârî, Enbiyâ 1, Nikâh 80; Müslim, Radâ’ 60. Ayrıca bk. Tirmizî, Radâ` 11, Tefsîru sûre (9) 2; İbni Mâce, Nikâh 3