İşte Samanyoluhaber.com'un Ramazan sayfası

Ramazan ayı sanal aleme de bereket katıyor, Haberin adresi SAMANYOLUHABER.COM Ramazan sayfasıyla da internetin yıldızı oluyor.

KEŞFETMEK İÇİN TIKLAYIN

Samanyoluhaber.com Ramazan ayı boyunca farklı bir internet sayfasıyla karşınızda olacak. Ramazan'da ihtiyacınız olan, merak ettiğiniz her şey bu sayfada yer alacak. Aklınıza takılan her sorunun cevabı hem yazılı hem görüntülü olarak bulabileceğiniz bu sayfada olarak Kırık Testi, Cevşen, Efendimiz'den Mucizeler ve Günlük dualar yer alacak. Dünya'nın neresinde olursanız olun Dünya şehirlerine ait imsakiyeleri yine bu sayfada bulacaksınız.. Her gün farklı bir menü ile Oktay Usta'nın görüntülü tarifleri ile güncellenecek ramazan sitemizde farklı ve renkli bölümler yer alacak. Yeni Ramazan sayfamızdan vakit sınırlaması olmadan Kur'an-ı Kerim Hatm-i şerif bölümünden mukabele takip edebilirsiniz Ayrıca Fatih Çollak'tan Kur'an dersleri ile Kur'an-ı Kerim'i doğru ve güzel okumayı öğrenebilirsiz. Sitemizin en dikkat çeken bölümü Küre TV farkıyla Türkiye'de ilk kez dini hayatla ilgili internetten sorulara, görüntülü anında fetva verilecek. Ve ilk defa Kabe'den 24 saat canlı yayın internet sayfamızda yer alacak.
RAMAZAN İMSAKİYESİ
Ramazan başlangıcından itibaren imsak ve iftar vakitlerini buradan takip edebilirsiniz.

3:45

20:26

HADİS-İ ŞERİF
Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem
şöyle buyurdu:


“Kadınlara iyi davranmanızı tavsiye ediyorum; vasiyyetimi tutunuz. Zira kadın kısmı kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Kaburga kemiğinin en eğri yeri üst tarafıdır. Eğri kemiği doğrultmaya kalkarsan kırarsın. Kendi hâline bırakırsan, yine eğri kalır. Öyleyse kadınlar hakkındaki tavsiyemi tutunuz. ”

Buhârî, Enbiyâ 1, Nikâh 80; Müslim, Radâ’ 60. Ayrıca bk. Tirmizî, Radâ` 11, Tefsîru sûre (9) 2; İbni Mâce, Nikâh 3