Samanyolu Televizyonu izleyicilerine özel Ramazan imsakiyesi!

Samanyolu Televizyonu yaklaşan Ramazan ayına günler kala izleyicilerinden gelen yoğun istek üzerine sadece Samanyolu izleyicilerine özel imsakiyeler hazırladı.

Samanyolu Televizyonu'nun Ramazan Ayı Yayın akışını da içeren imsakiyeler 81 il için ayrı ayrı düzenlendi. Samanyolu Televizyonu'nun sosyal medya hesaplarında da paylaşılan imsakiyelere izleyicilerin ilgisi de büyük oldu. Kimi izleyicilerin, çıktılarını aldıkları imsakiyeleri buzdolabına astıkları görülürken, kimileri de imsakiyeleri duvar kağıdı olarak bilgisayarlarına kaydetti. Samanyolu Televizyonunun twitter Hesabı @SamanyoluMedya hesabında yapılan kampanya ile imsakiyeleri kullanan bazı izleyicilere de "Allah'ın Sadık Kulu-Barla" DVD'si de hediye edildi. Samanyolu Televizyonunun il il 2012 Ramazan İmsakiyelerine şu adreslerden ulaşılabilir: Flickr:

TIKLA ÖĞREN

Facebook:

TIKLA ÖĞREN

Pinterest:

TIKLA ÖĞREN

Google+:

TIKLA ÖĞREN

RAMAZAN İMSAKİYESİ
Ramazan başlangıcından itibaren imsak ve iftar vakitlerini buradan takip edebilirsiniz.

3:45

20:26

HADİS-İ ŞERİF
Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem
şöyle buyurdu:


“Kadınlara iyi davranmanızı tavsiye ediyorum; vasiyyetimi tutunuz. Zira kadın kısmı kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Kaburga kemiğinin en eğri yeri üst tarafıdır. Eğri kemiği doğrultmaya kalkarsan kırarsın. Kendi hâline bırakırsan, yine eğri kalır. Öyleyse kadınlar hakkındaki tavsiyemi tutunuz. ”

Buhârî, Enbiyâ 1, Nikâh 80; Müslim, Radâ’ 60. Ayrıca bk. Tirmizî, Radâ` 11, Tefsîru sûre (9) 2; İbni Mâce, Nikâh 3