Raul Meireles: Eski günlerime dönmek istiyorum


Uzun bir sakatlık ve tedavi sürecinin ardından takımla birlikte çalışmalara katılan Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Raul Meireles, "Artık takımın içinde yavaş yavaş yer alarak, antrenmanlarda bulunarak hızlı bir şekilde toparlanmak ve eski günlerime dönmek istiyorum." dedi.

Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Raul Meireles, "Takımla beraber bugün ilk antrenmanıma çıktım. Zaten bir süredir bireysel çalışmalarımı sürdürüyordum ve idmanlara başlamıştım ama takımla bugün ilk defa çalışma fırsatı buldum. Benim için bu açıdan bugün son derece önemliydi. Şu anda güvenimi kazanmam gerekiyor. Topla temasımı artırmam gerekiyor, çünkü diz ameliyatı gibi ciddi bir ameliyat geçirdim." şeklinde konuştu.

"GÜVENİMİ BİR AN ÖNCE TEKRAR KAZANMAK İSTİYORUM"

Bir an önce eski güvenini tekrar kazanmayı hedeflediğini ifade eden Portekizli orta saha oyuncusu, iki haftadır antrenman yaptığını da belirterek açıklamalarına şöyle devam etti:

"Bugün de ilk defa takımla çıktım. Mutlaka zamana ihtiyacım olacak ama şu an zaman bunu düşünmektense, güvenimi bir an önce tekrar kazanmak istiyorum. Kendime olan güvenimi arttırıp, eski günlerime bu anlamda da dönmek istiyorum. Takımla çalışmalara devam etmek bu süreçteki hedefim. Günler geçtikçe takip edeceğiz, nereye geldiğimi, nereye gelebileceğimi hep birlikte göreceğiz."

Sakatlık sürecinde arkadaşlarının yanında olamadığında neler hissettiği ile ilgili bir soruya da cevap veren Raul Meireles, "Benim için tabii ki kolay bir dönem değildi. En zor kısmı ben tek başıma çalışırken, tedavi sürecinde ve tek başıma antrenmanlara başladığım dönem dahil olmak üzere; arkadaşlarımın idmanlarını görmek, onların çalışmalarını uzaktan takip etmek zorunda kalmaktı. Çünkü ben tek başıma orada bir mücadele vermeye çalışıyordum. Arkadaşlarımda antrenman sahasında kendi idmanlarını yapıyorlardı. Bu kısım gerçekten beni son derece zorladı. Bir futbolcunun kariyerinde belki de en zor dönemler bu sakatlık dönemleridir ama artık geride kaldı. Artık önüme bakmam gerekiyor. Hızlı bir şekilde toparlanmam gerekiyor. Takımıma tekrar katkıda bulunmak, tekrar istediğim seviyeye bir an önce ulaşmak istiyorum." cevabını verdi.

"LİG ŞAMPİYONLUĞU İÇİN HER GÜN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

Şampiyonlukla ilgili de konuşan Portekizli futbolcu, Fenerbahçe için her seneki gibi ellerinden geleni yapmaya gayret gösterdiklerini de belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Fenerbahçe, hangi kupada hangi turnuvada oynarsa oynasın sahaya her zaman galibiyet hedefi ile çıkar. Fenerbahçe katıldığı tüm kulvarlarda şampiyonluk ister. Şuan da çalışmalarımızın tamamı buna odaklı gerçekleşiyor. Biz sadece buna odaklanmış şekilde yolumuza devam ediyoruz. İstediğimiz tek şey katıldığımız her kulvarda en ilerilere gidebilmek, şampiyonluklara ulaşabilmek. Lig şampiyonluğunu da çok istiyoruz. Bunun için her gün çalışmamızı sürdürüyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Raul Meireles: Eski günlerime dönmek istiyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER