'Recep Tayyip Erdoğan' adını nüfusta resmen değiştirdiler
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Aralık 14 2021
Altı yıl önce dünyaya gelen oğullarına Recep Tayyip adını veren Maraşlı Erdoğan ailesi, isim değişikliğine giderek çocuklarının ismini Aras yaptı.
Ayşe-Hüseyin Erdoğan çifti, 2015 yılında dünyaya gelen ve adını Recep Tayyip verdikleri 6 yaşındaki oğullarının ismini mahkeme kararıyla Aras Erdoğan olarak değiştirdi.
www.ilan.gov.tr’ye konulan karar, 10 Aralık 2021 tarihinde Cumhuriyet gazetesinde de resmi ilan olarak yayınlandı. Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde ikamet eden Erdoğan çiftinin, İstanbul 23. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açtıkları “Ad Düzeltilmesi” davası 6 Aralık 2021’de sonuçlandı. Kronos'un haberine göre, Erdoğan çiftinin 21 Aralık 2015’te dünyaya gelen Recep Tayyip adını verdikleri oğullarının ismi değiştirilerek, nüfusa Aras Erdoğan olarak kaydedildi.

ÇANKIRI VATANDAŞ DA “MEMURLAR ADINI DEĞİŞTİRMEYE KORKUYOR’ DEMİŞTİ
Geçtiğimiz aylarda da Çankırı’ya ziyarette bulunan CHP heyetine bir vatandaş, “Oğluma ‘Recep Tayyip’ adını koymuştum. O zaman AK Partiliydim. Şimdi pişmanım. Oğlumun adını değiştirmek istiyorum ama memurlar, ‘Biz bu ismi değiştirsek tayinimizi çıkarırlar, o nedenle değiştiremeyiz’ diyorlar. Oğlumun adını bile bu dönemde değiştiremiyorum” şeklinde serzenişte bulunmuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.Yenidoğan çetesine tahliye!4.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi5.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”
6.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’7.İşte amca yeğen Cebeciler! Saray danışmanı çıktı8.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var9.Bırakacak mı? Sadettin Saran'dan başkanlık açıklaması!10.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







