Rejim uçakları Sarmada'yı vurdu: 25 ölü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 12 2016
HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı'na yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Suriye'nin İdlib iline bağlı Sarmada Kasabası'ndaki yerleşim yerleri rejim uçakları tarafından vuruldu. Yerel kaynaklar, saldırıda 25 kişinin öldüğünü, 40 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısında bulunan Suriye'nin Bab-Al Hava Sınır Kapısı yakınındaki muhaliflerin kontrolünde olan Sarmada Kasabası'na öğle ve aksam saatlerinde rejim uçakları tarafından 2 ayrı hava saldırısı düzenlendi. Yerel Kaynaklar, hava saldırısında uçakların yerleşim yerlerini hedef aldığını ve 25 kişinin öldüğünü belirtti. Patlama seslerinin Reyhanlı'dan da duyulduğu saldırıda 40 kişinin de yaralandığı bildirilirken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar ortaya çıktı!2.F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara yakınlarına kadar ulaşmış3.KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytinyağı almak bile terör suçu oldu...4.Esad ve eşi Esma Esad Rusya'da ne yapıyor? Ayrıntılar ortaya çıktı...5.Teknik güncelleme duyurusu
6.Tayyar fitili ateşledi: Öyle biri var ki, iddialar Mehmet Akif Ersoy'unkinden daha ağır...7.DDK'dan istifa eden Furkan Torlak Cem Küçük'ün iddialarına yanıt vermeye çalıştı8.ABD'de kırmızı alarm: 'Bir dizi bombalı terör saldırısı önlendi'9.Mehmet Akif Ersoy dosyasında kritik gelişme!10.Konut sahibi olanlar dikkat! TCMB araştırma sonucu şok sonuç!

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







