Rekabet dönemi

Trabzonspor'da sakat ve cezalı oyuncuların sayısının azalması, kadro genişliğine sebep olurken bordo mavili takımda rekabeti de üst düzeye taşıdı.

Rekabet dönemi

EKSİK KALMADI

Süper Lig’de oynadığı son 4 maçında 3 galibiyet elde eden Trabzonspor’da bu yüzden kaleden hücum hattına kadar tüm bölgelerde forma savaşı yaşanmaya başladı. Bordo mavililerde yaşanan bu forma savaşının, kalan 7 haftada takıma da olumlu yansıyacağı belirtildi.

KALEDE ESTEBAN ÖNE GEÇTİ

Onur’un ameliyat olmasıyla kaleyi devralıp performansıyla beğeni toplayan Esteban, şu an için yarışta öne geçti. Aykut Demir’in cezalı olduğu dönemde bulduğu forma şansını iyi kullanan Akakpo, 11’i zorlayan isimler arasında yer aldı. Aykut’un Medipol Başakşehir maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle 11’de yine büyük ihtimalle Akakpo'nun forma giyme ihtimali de arttı.

ORTA SAHADA YARIŞA GİRENLER ARTTI

Sol kanatta Güray’ın sakatlığının düzelmesi ise Yusuf’un forma şansını azalttı. Orta alanda Okay'la Özer yarış etmeye başladı. Mehmet Ekici’nin de sakatlığının ardından takıma formda dönmesiyle bu bölgede Marin’de rekabete giren futbolcu arasına girdi.

CARDOZO VE MUHAMMET YARIŞI

Bu sezon en çok tartışılan bölge olan forvet hattında da kıran kırana bir forma savaşı yaşanıyor. Cardozo ile Muhammet Demir, bu anlamda ilk 11’de şans bulmak için yarışı sürdürüyor. Deplasmanda oynanan Gaziantepspor maçında teknik direktör Hami Mandıralı'nın ilk 11'de görev vermek istediği Muhammet başı döndüğü içini kadrodan çıkarılıca yerine Cardozo oynadı.

MANDIRALI KULAK TIKADI

Trabzonspor’da gelecek sezon için son dönemde birçok teknik adamın isminin takımla anılması, teknik direktör Hami Mandıralı’yı ilgilendirmiyor. Mandıralı: "Ben sadece işime odaklanıyorum. Kalan 7 haftada alacağımız puanların hesabını yapıyorum. Bunun dışındaki konular beni ilgilendirmiyor. Bu süreci en iyi şekilde atlatacağız" dedi.

AVRUPA HAYALİ

Mericana Sivasspor ve Gaziantepspor karşısında aldığı galibiyetlerin ardından puan tablosunda yükselişe geçen Trabzonspor’da, kalan 7 hafta için tüm hesaplar Avrupa kupalarına katılmak üzerine yapılıyor. Kalan 7 maçından da en az kayıpla sıyrılmayı hedefleyen bordo mavililer, sezon sonunda Avrupa hedefine ulaşmak istiyor. Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, son 7 haftada toplayabilecekleri en yüksek puanlara ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, "7 maçta 7 galibiyet hayal değil" dedi. 


Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER