Rezidansın 15. katında uyuşturucu serası

Başakşehir'de, polis ekipleri, gelen bir ihbar üzerine lüks bir rezdansın 15. katında bulunan bir daireye yaptığı baskında, uyuşturucu serası kurulduğunu tespit etti.

Rezidansın 15. katında uyuşturucu serası

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, Bahçeşehir 2. Kısım'da bulunan lüks bir rezidansa baskın düzenledi. Polis ekipleri, saat 15.00 sıralarında lüks rezidansın 15. katında bulunan bir dairenin kapısını çaldı.

Polis ekipleri kapıyı açan kimse olmadığı için, beraberlerinde gelen çilingirden yardım istedi. Dairenin kapısı çilingir tarafından yaklaşık 4 saatte açılabildi. İçeri giren polis ekipleri, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

Polis ekipleri, lüks rezidansın odalarında, özel donanımlı perde dolapların içinde saksılarda yetiştirilen uyuşturucu maddeler buldu.

Özel bir havalandırma sistemi ile yetiştirilen uyuşturucuların, kurutulduktan sonra satışa hazır halde paketleme işlemi yapıldığı belirlendi.

50 KİLO UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekipleri, yaptığı baskında, rezidansın içinde yaklaşık 50 kilo uyuşturucu madde olduğunu tespit etti.

Rezidansın içinde detaylı inceleme yapılırken, bu sırada polis ekiplerinin dışarıda yürüttükleri çalışmada şüpheli 1 kişinin gözaltına alınarak Başakşehir Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldüğü öğrenildi.

Ayrıca, polis ekipleri rezidans dairesini kiralayan bir kişiyi tespit ederken, firari olan zanlıyı yakalamak için de geniş çaplı çalışma başlattı. Rezidans dairesinin yaklaşık 2 sene önce 1.500 TL karşılığında kiralandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan kişinin Emniyet'teki sorgusu sürerken, polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması da devam ediyor.

DHA
<< Önceki Haber Rezidansın 15. katında uyuşturucu serası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER