Ricardo Quaresma: Şampiyon olmak, kupalar kaldırmak istiyorum


Beşiktaş'ın yeniden renklerine bağladığı yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, Avusturya kampında iddialı açıklamalarda bulundu ve "Şampiyon olmak, kupalar kaldırmak istiyorum." dedi.

Antrenman arasında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ricardo Quaresma, "Şu an her şey çok iyi gidiyor. Hazırlık dönemindeyiz şu anda. Yüklemeler yapılıyor. Fizik olarak hazır olmaya çalışıyorum. Sezon başlayana kadar da fizik olarak hazır hale geleceğim." diyerek, şöyle devam etti:

"Transfer döneminde Başkanımız Fikret Orman ile konuşmalarımız oldu. Başkanımızın beni tekrar Beşiktaş'ta görmek istemesi beni gerçekten mutlu etti. Hocamız Şenol Güneş'in de isteği olunca işler çok kolaylaştı. Beşiktaş gerçekten çok sevdiğim gönül verdiğim bir kulüp. Takım olarak, kulüp olarak , camia olarak, taraftarlar olarak bir araya gelip, güçlerimizi birleştirerek kupalar kaldırmak istiyoruz. Muhakkak bir başarı elde etmemiz lazım bu sene.

Özellikle taraftarların bana gösterdiği ilgi çok mutlu ediyor beni. Bütün kalbim onlarla beraber. Onları mutlu etmeye çalışacağım. Burada oynadığım süreç içerisinde, onların bu sevgisine sahada oynadığım futbolla cevap vermek istiyorum. Şampiyon olmak istiyorum. Bütün İstanbul'un durup siyah beyaz dediğini görmek istiyorum. Bunun içinde oldukça sıkı çalışıyoruz."

İnönü'de çok büyük mutluluklar yaşadıklarını da belirten Ricardo Quaresma, "Çok güzel maçlar, çok güzel ortamlar oldu. Yeni stadımız Vodafone Arena'da yaşadığımız mutlulukları tekrar yaşayıp, kupalar kaldırmak istiyorum." dedi.

Çarpık bacaklarının sorulması üzerine Ricardo Quaresma, "Bunun doğuştan gelen bir şey olduğuna inanıyorum. Arkadaşlar arasında şakayla karışık konuşurken, bendeki çarpık bacaklarla böyle vuruluyor topa gibi söylemler oluyor. Şaka bir yana Allah vergisi bir şey. Allah'a şükür ediyorum bana bu yeteneği verdiği için." diye cevap verdi.

Çok iyi bir hocalarının olduğunu ve hocalarının da çok faydasını gördüklerini belirten Ricardo Quaresma, "Bize çok şey katıyor. Çok iyi bir kadromuz var. Ben de Milli Takımda hala devam ediyorum ve bundan sonra da devam etmek istiyorum." dedi.

O günün şartlarında çok büyük işler yaptığını, dünyanın en iyi oyuncusu seçildiğini de belirten Ricardo Quaresma, "Bugünlere bakarsak Cristiano Ronaldo derim. Dünyanın en büyük oyuncusu, en iyisi Ronaldo diyebilirim. Bir arkadaşı olarak ona bundan sonraki hayatında da onu bugüne getiren şansın devam etmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Mükemmel bir taraftar grubuna sahip olduklarını da dile getiren Ricardo Quaresma, "Her daim takımımızı kayıtsız, şartsız destekliyorlar. Takımımızı kötü anlarında bile destekliyorlar. Bu senede aynı şekilde destekleyeceklerine inanıyorum. Bizde takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp onları mutlu etmeye çalışacağız." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Ricardo Quaresma: Şampiyon olmak, kupalar kaldırmak istiyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER