Rıdvan Dilmen: Şampiyonlar Ligi Kupası'nın Türkiye'ye geleceğine inanmam


Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Şampiyonlar Ligi Kupası'nın Türkiye'ye geleceğine inanmadığını söyledi. Dilmen, "Şampiyonlar Ligi mi? Ben görmem. İnşallah sen görürsün. Yok canım Şampiyonlar Ligi rüya yani ben inanmam." dedi.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) tarafından düzenlenen dünya futbol tarihine damga vuran futbolcular ve futbola dair yaklaşık 300 parçadan oluşan GOAL! İsimli sergiyi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Spor Kulüplerinin alt yapı takımlarında forma giyen futbolcularla birlikte gezdi. Genç futbolcularla sohbet eden Rıdvan Dilmen, gençlere dünyanın en eski futbol topunu göstererek fotoğraf çektirdi.

Sergiyi daha önce de gezdiğini belirten Dilmen, "Ben daha önce gelmiştim sergiye. Özellikle Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Spor Kulüplerinin alt yapı hocalarına teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza izin verdiler bu yoğunlukta ama hepsiyle de bir saate yakındır sohbet ediyoruz bayağı bir eğitimden geçiyorlar. Geleceğimizin aydınlık olduğunu düşünüyorum. Okullarını da ihmal etmiyorlar. İnşallah Allah onlara da kulüplerinde büyük oyuncular olarak kupalar kazanmayı nasip eder. Motivasyonları artsın çocuklarımızın, geçmişte oynamış önemli oyuncuların kariyerlerini öğrenmesi için gelmelerini rica ettik hepsi de sağolsun geldiler. Allah sağlık versin hepsine bunlar hepsi bizi geçsinler. Bugün Soner'i Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde görelim, Arda'yı da Fenerbahçe'de görürüz inşallah, Miraç'ı da bir gün Oğuzhan'ın olduğu yerde görürüz inşallah. Onun için de önce eğitim lazım. Sağolsun hocalarda doğru antrenmanlar yapıyorlar." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi Kupası'nı incelediği sırada bir gazetecinin "Hocam ne zaman gelecek bu kupa bize ?" şeklindeki sorusuna Rıdvan Dilmen, "Şampiyonlar Ligi mi? Ben görmem. İnşallah sen görürsün. Yok canım Şampiyonlar Ligi rüya yani ben inanmam." şeklinde cevapladı.



CİHAN
<< Önceki Haber Rıdvan Dilmen: Şampiyonlar Ligi Kupası'nın Türkiye'ye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER