Riekerink, Sneijder iddialarına cevap verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, sarı-kırmızılı kulübe kendisini Wesley Sneijder’ın getirdiği söylentilerine cevap verdi.

Riekerink, Sneijder iddialarına cevap verdi

Jan Olde Riekerink, Galatasaray’da teknik direktörlük görevine getirilmesinde yıldız oyuncu Wesley Sneijder’in payı olduğu söylentilerine cevap verdi.

Söz konusu iddiaları net bir dille yalanlayan deneyimli çalıştırıcı, “Bu konu hakkında çok okudum ve duydum. Ocak ayının sonunda göreve gelmeden yaklaşık iki hafta önce yönetime bir sunum verdim. Benimle beraber bu görev için iki aday daha vardı.” dedi.

Kariyerinde daha önce FC Emmen’de de görev yapmış olan teknik adam, “Wesley’a tecrübelerine dayanarak beni sormuş olmaları çok normal. Ama benim bu göreve atamamdaki belirleyici etken verdiğim sunumdur.” ifadelerini kullandı.

Önceki dönemlerin teknik direktörleri hakkında konuşmak istemeyen Riekerink, “Onları yargılamak bana düşmez. Ben Ajax altyapılı biri olarak nasıl çalışmak istediğimi ve futbola bakışımı biliyorum. Bu iki ayda buraya Hollanda okulunu kuracağım anlamına gelmiyor. Kısa sürede iyi bir sistem kurmaya çalışıyorum. Bazı temel şeyleri açığa çıkarmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Hollandalı teknik adam sezon sonunda yeniden altyapı sorumlusu olarak eski görevine devam edeceğinini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Riekerink, Sneijder iddialarına cevap verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER