Rıza Sarraf ABD’de zengin ve ünlü biri olarak yaşıyor
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Şubat 25 2024
New York Güney Bölgesi Mahkemesi’nde tutuksuz olarak yargılanan Rıza Sarraf’ın, hakkındaki suçlamaları kabul ettiğinden beri, ABD’de zengin ve ünlü bir yaşam tarzı içinde yaşadığı iddia edildi.
Halkbank’ın ABD’deki savunmasını üstlenen Williams & Connolly LLP hukuk firmasının avukatlarından Simon A. Latcovich, Rıza Sarraf’ın ABD’de dikkat çekmeyen bir şekilde yaşadığının iddia edildiğini ancak gerçeğin böyle olmadığını savundu.

Halkbank’ın ABD’deki savunmasını Williams & Connolly LLP hukuk firması yürütüyor
Amerikanınsesi VOA 'nın haberine göre , ABD’de, aralarında Sarraf’ın da olduğu Amerikalı askerler ve ailelerinden oluşan 151 kişinin Halkbank’a mağdur sıfatıyla açtığı tazminat davasında Halkbank’ın avukatı olan Latcovich, davayla ilgili mahkemeye sunduğu yanıt dilekçesinde, Sarraf’ın ABD’de hiçbir şekilde dikkat çekmeyecek bir tarzda yaşadığı iddiasına karşı çıktı.
Latcovich, "Hiçbir iddia gerçeklerden bu kadar uzak olamaz. Rıza Sarraf, hem kamuya açık sosyal medya paylaşımlarında (ki bazılarını Rıza Sarraf kendisi paylaşıyor), hem de kamuya açık diğer fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi, suçunu kabul ettiğinden beri ABD’de zengin ve ünlü bir yaşam tarzı yaşıyor. Önde gelen, üst düzey bir binicilik firmasını yönetiyor ve işletiyor, halka açık at yarışlarına katılmak için ABD’yi dolaşıyor. Rıza Sarraf, farklı sosyal medya hesaplarında yaptığı bu işi açıkça tanıtıyor. Kendini bu tür reklam eden birisi düşük profilli olarak tanımlanamaz"dedi.
Halkbank’ın avukatı Latcovich, dilekçesine ek olarak Sarraf’ın ABD’deki yaşamıyla ilgili Miami Herald gazetesinde 5 Nisan 2023 yılında yayınlanan bir haber metni ve fotoğraflarını da ekledi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!4.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!5.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







