Roberto Carlos: Bugünkü maçta çok iyi bir takım olmadığımızı gördük

Roberto Carlos: Bugünkü maçta çok iyi bir takım olmadığımızı gördük

MANİSA (CİHAN)- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 22. haftasında kendi evinde İstanbul Başakşehir'e 2-0 yenilen Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Roberto Carlos, bugünkü maçta çok iyi bir takım olmadıklarını gördüklerini söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Brezilyalı hoca, "Bugün ağır bir karşılaşma oldu. Aslında Başakşehir buraya beraberliğe geldi. Penaltıdan gol bulunca galibiyet ile ayrıldılar. Başakşehir iyi defans yapan bir ekip, biz de bu defansı geçemedik. Artık önümüzdeki maça odaklanmamız gerekiyor. Aslında Fenerbahçe maçından sonra kendimize güvenimiz gelmişti ama bugün gördük ki çok iyi bir takım değiliz. Bundan sonra artık Kasımpaşa maçına hazırlanacağız." dedi.

Bir gazetecinin stat zemini hakkındaki sorusunu yanıtlayan Carlos, şöyle konuştu: "Stat hakkında konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe, Galatasaray, Konya'da güzel maçlar oynayabilirsiniz ama bu tür statlarda maçlar biraz zor oluyor. Umarım kısa sürede sahayı bakıma alır ve zemini değiştirirler. Stat imajı için güzel değil." CİHAN
<< Önceki Haber Roberto Carlos: Bugünkü maçta çok iyi bir takım olmadığımızı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER