Rubin: Perinçek kendi darbesini yapar mı?
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Temmuz 30 2017
Eski Pentagon yetkilisi ve Türkiye uzmanı yazar Michael Rubin, yaklaşan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) öncesi sosyal medya hesabından meydana gelebilecek Erdoğan-Perinçek kavgasını yazdı.
MİCHEAL RUBİN: PERİNÇEK TASFİYE EDİLİRSE SADAT’IN İŞLEDİĞİ CİNAYETLERİ İFŞA EDER Mİ, YOKSA KENDİ DARBESİNİ Mİ YAPAR?
İlk tweette “Erdogan Perincek’i kandırdı mı?” diye soran Rubin, “Eğer Perincek’in ordu içindeki elemanlari 30 Ağustos da atılırsa, Erdoğan kazanabilir.” dedi. Rubin 2. tweette ise “Eğer Perincekgiller emekli edilirse, Perincek darbe sirasinda SADAT’in işledigi cinayetleri ifsa eder mi? Yoksa, kendi darbesini mi yapar? ” ifadelerini kullandı.
Rubin daha önce de 12 Ekim 2016 tarihli Amerikan Girişimcilik Enstitüsü’nün resmi internet sitesinde kaleme aldığı yazısında Erdoğan’ın hayatını kaybetmesine sebep olabilecek şiddette üçüncü bir darbenin yaklaşmakta olduğu iddiasında bulunmuştu. Rubin,”Perinçek grubunun Erdoğan’a suikast düzenleyeceği yönünde söylentiler var. Perinçek ve grubu, düşmanlarını temizletmek için Erdoğan’a destek veriyor gibi görünüyor.” demişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü4.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!5.Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Hande Fırat'ı 15 Temmuz'la hedef aldı
6.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama7.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı8.Yargıtay'dan Narin Güran kararı!9.İktidara tepkiler çığ gibi: 'Ülke terörist kampına dönüştü, iktidar muhaliflerin peşinde'10.Türkiye'yi sarsan IŞİD operasyonu: 5 savcı görevlendirildi, 5 gözaltı var

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehi...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...

Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Han...


