Bahçeli'den o başkan hakkında flaş karar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Kasım’da düşürülen Rusya uçağının pilotunun ailesine ev vereceğini söyleyen Kemer Belediye Başkanı’nın partisiyle herhangi bir bağı kalmadığını bildirdi.

Türkiye Rus pilotları böyle uyardı

Video: Arşiv

MHP lideri Devlet Bahçeli konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bahçeli’nin açıklamaları şöyle: “24 Kasım 2015’de Rus uçağı düşürüldü. Niye, çünkü egemenlik haklarımızı ihlal etmişti. Başka, Türkmen Dağı’nı bombalamış, Türkmenleri katletmişti. Partimizden Kemer Belediye Başkanı seçilen şahıs, düşürülen Rus uçağında can veren pilotun ailesine ev verecekmiş! Tam bir akıl tutulması.

Türkmen katillerini ödüllendiren, şehitlerimizin aziz hatıralarını yok sayan Kemer Belediye Başkanı üstlendiği emanetin kadrini bilememiştir. Söz konusu şahısla ilgili disiplin hükümleri adım adım uygulanacaktır. Kaldı ki Disiplin Kurulu çalışmaya başlamıştır. An itibariyle, Kemer Belediye Başkanı’nın partimizle herhangi bir ahlaki, manevi ve insani bağı kalmamıştır. Kutlu davamızın beklentisi de budur.”

MuhabirAjans
<< Önceki Haber Bahçeli'den o başkan hakkında flaş karar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER