Ruslar şimdi de ufo kaydetti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 21 2020
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan Rus kozmonot Ivan Vagner, Antarktik üzerinden geçerken Aurora Borealis ışıklarını görüntülemek istedi. Ancak kuzey video kaydına kuzey ışıklarıyla birlikte tanımlanamayan bir cisim de girdi.
19 Ağustos'ta yayımlanan görüntülerde 5 parçadan oluşan tanımlanamayan uçan cisim (unidentified flying objects - UFO) dikkat çekti. 9-12. saniyelerde görülen cisimleri tanımlayamadığını belirten Vagner, inceleme için uzmanlardan yardım istedi. Kayıtlar Roscosmos (Rusya Devlet Uzay Etkinlikleri Kuruluşu), Central Research Institute of Machine Building (TsNIIMash) ve Rusya Bilimler Akademisi'ne gönderildi.
Euronews'te yer alan habere göre Rus Rossiya-24 kanalına konuşan Roscosmos sözcüsü Vladimir Ustimenko kesin bir açıklama yapmak için henüz erken olduğunu ve uzmanların görüntüleri incelediğini belirtti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







