Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov karantinaya alındı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 27 2020
Tüm dünyada milyonlarca insanı hasta eden ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgınında vaka sayıları hızla artıyor.
Koronavirüse yakalanan kişilerle temas halinde olan kişiler de zorunlu karantina altına giriyor. Korona nedeniyle üst düzey siyasetçiler de zor günler geçiriyor.
Son olarak Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, koronavirüse yakalanan bir kişiyle temas kurduğu gerekçesiyle karantinaya girdiğini açıkladı.
70 yaşındaki Lavrov, Doğu Akdeniz krizi nedeniyle dün Yunanistan’ı ziyaret etmişti. Bugün Sırbistan'a geçmesi beklenen Lavrov’un bu planı iptal edildi. Lavrov’un sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!10.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







