Rusya itirazını geri çekti

Rusya yönetiminin Ukrayna'ya başlattığı askeri saldırı sonrasında Rus futbol kulüplerinin organizasyonlardan men edilmesine karşı Rusya Futbol Federasyonu (RFS) yönetimi tarafından yapılan itirazın geri çekildiği aktarıldı.

SHABER3.COM

Rusya yönetimi tarafından Ukrayna'ya yönelik olarak başlatılan askeri saldırıya futbol alanındaki bir cevap olarak Rus kulüplerinin mevcut organizasyonlardan men edilmesi sonrası, Rusya Futbol Federasyonu (RFS) yönetimi bu karara itiraz etmişti.

İTİRAZ GERİ ÇEKİLDİ

Rusya Futbol Federasyonu (RFS), FIFA'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turnuvasından ihraç kararına karşı Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı itirazı geri çekti.

CAS'tan yapılan açıklamada RFS'nin, Rusya'nın Ukrayna işgali sonrası FIFA Konseyi'nin aldığı karara yönelik temyiz başvurusunu çektiği ifade edildi.

Fakat RFS, UEFA'nın Rus kulüpleri ve milli takımlarını ikinci bir duyuruya kadar organizasyonlarından men etme kararına karşı mücadelesini sürdürecek.

Açıklamada ayrıca Rusya'nın buz pateni, biatlon, cimnastik, kürek ve ragbi branşlarının bağlı olduğu uluslararası federasyonlarca getirilen yasakların iptali için başvuruda bulunduğu da belirtildi.
<< Önceki Haber Rusya itirazını geri çekti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER