Rusya Savunma Bakanlığında 4’cü General Yolsuzluktan tutuklandı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 24 2024
Savunma Bakanlığı'nın bir başka üst düzey yetkilisi ve silahlı kuvvetlerin ana iletişim dairesi başkanı General Vadim Shamarin tutuklandı. Soruşturma onu 36 milyon ruble rüşvetle suçladı.
SAMANYOLUHABER.COM- MOSKOVA
Savunma Bakan Yardımcısı Timur Ivanov ve Savunma Bakanlığı ana personel dairesi başkanı Korgeneral Yuri Kuznetsov da gözaltına alınmasından sonra general seviyesinde bu dördüncü tutuklama.
Ayrıca, 17 Mayıs'ta Güney Askeri Bölge 58. Ordusunun eski komutanı Ivan Popov bir dolandırıcılık davasında tutuklandı.

General Vadim Shamarin büyük çapta rüşvet almakla suçlanıyor.
Yine bununla bağlantılı olarak, Savunma Bakanlığı Devlet İhale Dairesi kdemli memuru Vladimir Verteletsky gözaltına alındı.
RBC haber ajansına göre, Verteletsky'nin özellikle büyük ölçekli yolsuzluktan dolayı gözaltına alındığı iddia ediliyor.
Soruşturma Komitesi, Savunma Bakanlığı Devlet İhale Dairesi memuru Vladimir Verteletsky'nin tutuklandığını doğruladı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları2.Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’de büyük hasarlar3.ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







