Rusya'da okula kanlı baskın: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Rusya'nın Izhevsk bölgesindeki bir okulda silahlı saldırı meydana geldi. Sınıfa giren siyah kostümlü bir saldırgan ateş açtı. İlk belirlemelere göre en az 13 kişinin öldüğü ve 20 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Rusya’da okula silahlı saldırı

Rusya’da bir okula düzenlenen silahlı saldırıda aralarında öğrencilerin de olduğu 13 kişi ölürken 20 kişi yaralandı. Saldırganın intihar ettiği bildirildi.

Rusya'da bir silahlı saldırganın Izhevsk kentindeki okulu hedef alarak ilk belirlemelere göre en az 13 kişiyi öldürdüğü açıklandı. Bakanlıktan yapılan son açıklamada ise ölü sayısının 9'a yükseldiği bildirildi.

Rusya İçişleri Bakanlığı'nın Udmurtia kolunun Telegram hesabından yapılan açıklamada saldırıda 20 kişinin de yaralandığı ifade edildi.


RIA Novosti'nin aktardığına göre Vali Aleksandır Breçalov, kimliği belirlenemeyen bir silahlı saldırganın Izhevsk'teki okula girerek silahlı saldırıda bulunduğunu aktardı. Vali, ölü ve yaralılar arasında öğrenciler de olduğunu belirtti.

Yetkililer saldırganın bina içerisinde kendisini vurarak yaşamına son verdiğini duyurdu. Silahlı saldırganın kim olduğu ya da saldırının nedeni ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Saldırganın önce okulun güvenlik görevlisini öldürdüğü ardından öğrencileri hedef aldığı belirtildi.
<< Önceki Haber Rusya'da okula kanlı baskın: Çok sayıda ölü ve yaralı var Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER