Rusya'dan Ukrayna'ya ağır bombardıman: Ölü ve yaralılar var
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ağustos 26 2024
Rusya'nın bombardıman uçaklarının harekete geçmesiyle Ukrayna genelinde alarm sirenleri çalmaya başladı. Başkent Kiev'de ise büyük bir patlama meydana geldi. Saldırılarda en az üç kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin ise yaralandığı bildirildi.
Rusya'nın işgal etmek istediği Ukrayna'ya saldırıları iki buçuk yıldır devam ederken, son dönemde azalmaya başlayan saldırılar yeniden alevlendi. Kiev Şehri Askeri İdaresi'nin Telegram kanalından yapılan açıklamada, Rus ordusunun Tu-95 tipi savaş uçağından füze fırlatma tehdidi nedeniyle ülke genelinde sirenlerin çaldığı bildirildi.
HARKİV VE KİEV HEDEF ALINDI
Harkiv Bölgesi Askeri İdare Başkanı Oleg Sinegubov ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rus ordusunun Harkiv'e saldırı düzenlediğini duyurdu.
Reuters'ın aktardığına göre; başkent Kiev'de patlamalar meydana geldi. Kentin bir kısmına elektrik ve su verilemezken az dört kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Ukrayna'daki çeşitli Telegram kanallarından Harkiv, Mikolayıv, Dnipro ile Vinnitsa bölgelerinde yaşayan insanlara sığınaklara inme çağrısı yapıldı.
Harkiv Bölgesi Askeri İdare Başkanı Oleg Sinegubov ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rus ordusunun Harkiv'e saldırı düzenlediğini duyurdu.
Reuters'ın aktardığına göre; başkent Kiev'de patlamalar meydana geldi. Kentin bir kısmına elektrik ve su verilemezken az dört kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'4.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!5.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı
6.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?7.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!8.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!9.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı10.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER






