Taşgetiren, Yeni Şafak'ı bir meczubun yönettiğini 'kendisine saldırılınca' anladı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 20 2020
Havuz medyasında tutunamamasının ardından Karar gazetesine geçen yazar Ahmet Taşgetiren bir dönem birlikte çalıştığı Yenişafak'ın genel yayın yönetmeni İbrahim Karagül için "senin eline kalem vermek bir meczubun eline silah vermekten farksız" dedi.
Karar gazetesi yazarlarından Ahmet Taşgetiren, düne kadar aynı mevzide buluştuğu havuz medyası her gün onlarca kişiye itibar suikastinde bulunurken değil, kendisi hedef alındığı için Yeni Şafak'a adeta saydırdı.
Taşgetiren bir dönem birlikte çalıştığı Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül için ağır ifadeler kullandı. Önceki gün Karagül'ün hedef aldığı Taşgetiren bugünkü, “Kavala olayı, Gül’ün mesajı ve ötesi…” başlıklı köşe yazısında Karagül’e hitaben, “senin eline kalem vermek bir meczubun eline silah vermekten farksız” ifadelerini kullandı.
Ahmet Taşgetiren, eski genel yayın yönetmeni Karagül’e “Medyanın Bekri Mustafa’sı” başlıklı bölümde şu ithamlarda bulundu:
Hani “Ahirette dünyanın ne durumda olduğunu sorarlarsa ‘Bekri Mustafa Ayasofya’ya imam oldu de, anlarlar” demiş ya Bekri Mustafa… Şimdi bu sözün medyanın bir kesimi için tekrarlanma zamanı: “Bir yerlerde size Türkiye’de özellikle iktidara yakın medyanın halini soran olursa ‘Yola çıktığında ‘Türkiye’nin birikimi’ diye anılan Yeni Şafak’ı bir süredir İbrahim Karagül yönetiyor’ deyin yeter.” Karagül dünkü yazısının son cümlesinde ismimi vererek çamur kusmuş. Karagül’e yakışmış ama Yeni Şafak isminin bu özel vaka ile yürüdüğü yolun içimi acıttığını ifade etmeliyim. Karagül bil ki, senin eline kalem vermek bir meczubun eline silah vermekten farksız. Sana üstelik gazete teslim edilmiş. Yazık. Anlaşılıyor ki alçalma sınırının dibi yok.
KARAGÜL TAŞGETİREN’İ BU CÜMLELERLE HEDEF ALMIŞTI
Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, dünkü yazısında Karar yazarını “muhafazakar vesayetçi” olarak niteleyerek, şunları yazmıştı:
Büyük ölçekli Türkiye’ye hazır olun. Alışın bence. 20. Yüzyıl’dan çıkın bence.
Gün gelir
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok3.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!4.Zorunlu askerlikte yeni dönem!5.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişele daha ‘yakalama’ kararı
6.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu7.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası9.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?10.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







