Saadet Partili kadınlardan bahar buluşması

Saadet Partili kadınlardan bahar buluşması

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Saadet Partisi (SP) Kadın Kolları üyeleri, düzenledikleri 'Bahar Çayı' etkinliğinde bir araya geldi.

Güzelyalı Mahallesi'nde Deniz Kızı Kafe'de gerçekleşen buluşma SP Mudanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Tekin'in ev sahipliğinde yapıldı. Bursa Milletvekili adayı Ayşe Benlioğlu ile İl Kadın Kolları Başkanı Meral Gerçek'in de hazır bulunduğu etkinlikte kadınlar, dayanışma ve tanışmanın yanı sıra birlikte seçim stratejisini de belirledi.

SP Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Meral Gerçek, 7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimlerin diğer seçimlerden farklı olacağına vurgu yaptı. Müslüman ülkelerin yüzde 80'inde savaşın var olduğuna dikkati çeken Gerçek, "Bunlara biri 'dur' demeli ve İslam Birliği'ni kurmalıyız. AKP hükümeti muhafazakar olduğunu söylüyor ama zina, kürtaj, kadına şiddet ve çocuk ve kadın ölümlerinin oranları onların döneminde arttı. Bunun neresi muhafazakarlık" diye sordu. SP'li kadınlar, bahar çayında ayrıca yaptıkları çekilişle de partili kadınlara hediye takdim ettiler. CİHAN
<< Önceki Haber Saadet Partili kadınlardan bahar buluşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER