Saadet Partisi'nden Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu mesajı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ocak 24 2021
Saadet Partisi'nin resmi Twitter hesabından 20 yıl önce şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 28 yıl önce aracına konulan bombanın patlaması sonrasında hayatını kaybeden Uğur Mumcu ile ilgili birer mesaj paylaşıldı.
T24'te yer alan habere göre Saadet Partisi, 20 yıl önce şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 24 Ocak 1993 Pazar günü Ankara'daki evinin önünde otomobiline yerleştirilen bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci Uğur Mumcu için Twitter hesabından bir mesaj yayımladı.
Yapılan paylaşımda "Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ı, şehit edilişinin 20. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz" denildi. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu da paylaşımı kendi sosyal medya hesabından etiketleyerek paylaştı.
Mumcu için ise "24 Ocak 1993'te hain bir suikastle katledilen Gazeteci #UğurMumcu'yu saygıyla anıyor, gerçeklerin susturulamayacağı bir Türkiye temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!3.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!4.Erden Timur tutuklandı!5.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Habertürk eski GYY Veyis Ateş tutuklandı
6.M. Ertuğrul İncekul'dan yeni kitap: Tutsak Zamanlar7.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!8.İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı10.Yargıtay'dan Narin Güran kararı!

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







