Saba Tümer: Çok gülüyorum diye kendime gıcık oluyorum

Saba Tümer: Çok gülüyorum diye kendime gıcık oluyorum

Kahkahalarıyla ünlü televizyon programcısı Saba Tümer, katıldığı bir reklam filminin basın toplantısında kendisine gıcık olduğunu söyledi. Tümer, "Mesela kendi programımın tekrarını seyredince çok güldüğüm yerlerde gıcık oluyorum kendime, buna gülünür mü diye. Ayağımı yere vura vura gülmeye ne gerek var yani." dedi.

Türkiye'nin en sevilen gülüşleri olarak bilinen Nergis Kumbasar, Saba Tümer, Onur Büyüktopçu ve Salih Bademci, Nişantaşı'nda bir diş macunu markasının gülümseme sergisinin tanıtım toplantısına katıldı. Kahkahalarıyla gündem olan Saba Tümer, bazen kendisine gıcık olduğunu söyledi. Tümer, şöyle konuştu: "Mesela kendi programımın tekrarını seyredince çok güldüğüm yerlerde gıcık oluyorum kendime, buna gülünür mü diye. Ayağımı yere vura vura gülmeye ne gerek var yani. Her şeye gülmem. İçinde zeka olan şeylere gülüyorum. Elma dersen gülüyor, armut dersen kahkaha atıyor gibi görünüyorum. Mesela herkesin çok güldüğü bir filme hiç gülmüyorum. En son nefret ettiğim filmi hatırlamıyorum."

Espri anlayışı olan insanlara çok güldüğünü ifade eden Nergis Kumbasar, "Bazı insanlar hareketlere, birisi düşünce falan güler ama ben öyle değilim. Gülüş çok önemli. Kahkaha çok önemli. Kahkaha atmak güzel ve bulaşıcı bir şey. Oraya bir anda pozitif bir enerji yayılıyor. O yüzden gülen insana gülerim." dedi.

Her şeye güldüğünü belirten Salih Bademci, zorlama yapılmış bir şeye de sinirinden güldüğünü söyledi.

Onur Büyüktopçu da dizi setinde yaptığı gülümseme şeklini yaparak güldürdü.

CİHAN
<< Önceki Haber Saba Tümer: Çok gülüyorum diye kendime gıcık oluyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER