Sabah işe geldiğinde hayatının şokunu yaşadı

HATAY’ın İskenderun İlçesi’nde market çalışanı Yusuf Çolak, Down sendromlu kızı için biriktirdiği 33 bin lirayı sıkışık olduğunu söyleyen patronuna verdiğini öne sürerek, "Bir gün baktık ki market kapalı. Eşini çocuklarını alıp gitmiş. Biz de dolandırıldığımızı anlayınca savcılığa suç duyurusunda bulunduk" dedi.

Sabah işe geldiğinde hayatının şokunu yaşadı

Bekbele ve Denizciler Mahallesi’nde market işleten Mehmet K.’nın yanında işçi olarak çalıştığını söyleyen 2 çocuk babası Yusuf Çolak, patronunun kendisi dahil çevreden topladığı paralarla ortadan kaybolduğunu iddia etti. K.’nın yanında uzun yıllardır çalıştığını anlatan Yusuf Çolak şöyle konuştu:

"Down sendromlu çocuğum var. Onun için bankada para biriktiriyorduk ve bir ev almayı planlıyorduk. Patron ihtiyacı olduğunu söyleyince bankadaki parayı eşim çekti ve 33 bin lirayı verdik. Bir gün baktık ki market kapalı. Eşini çocuklarını alıp gitmiş. Biz de dolandırıldığımızı anlayınca savcılığa suç duyurusunda bulunduk."


’15 BİN LİRA DA ÜCRET ALACAĞIMIZ VAR’

Yıldız Çolak ise, eşinin çoğu zaman ücretini tam alamadığını o nedenle de Mehmet K.’dan 15 bin lira da alacağı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Selinay ile Sude isimli iki kızım var. 6 yaşındaki Selinay Down sendromlu. Bakıcı parasını arttırarak yıllardır birikim yaptık. Bu parayla ev alma hayalimiz vardı. Eşimin patronu ’Paraya ihtiyacımız var, bana bir aylığına borç ver’ dedi. Bir ay dolunca gidip istedim vermedi. Eşimin izinli olduğu günde gece kayıplara karıştılar. Mahalleye kime sorsam herkes bir şeyler vermiş. Ama kimse konuşmuyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. İki markete de alacaklılar haciz koymuş, gelip içinde ne var ne yok alıp gittiler. Bizim gibi bir çok insan mağdur oldu."



DHA
<< Önceki Haber Sabah işe geldiğinde hayatının şokunu yaşadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER