Sabah'ı rezil eden o manşet

Paralel paranoyası yaşayan havuz medyası başa döndü. Öyle ki kendi haberlerini bile tekzip etmeye başladılar. Bu komedi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Sabah'ı rezil eden o manşet

Kamuoyunda bilindiği gibi, Türk müteşebbislerin çabalarıyla dünyanın 170 ülkesinde açılan okullar, bulundukları ülkede büyük takdir görüyor. 

Devlet yetkilileri, akademisyenler ve işadamları, çocuklarını bu okullara göndermek için adeta birbiriyle yarışıyor. 

Türk okullarına yapılan başvuruların izdiham derecesinde kalabalık olması nedeniyle ancak sınavla öğrenci alınabiliyor. 

Çocuklarını bu okullarda okutmak isteyenler kontenjanın artırılmasını istiyor. 

Okulların bulunduğu ülkelerdeki yetkililer övgüyle bahsederken, sayılarının artması için her türlü desteği verdiklerini belirtiyor. 

Dünyada hal böyleyken havuz medyasında bir süredir Türk okullarının kaynağı aleyhinde iftira dolu iddialar yayınlanıyordu. Bu suçlamaları tekzip eden manşet de havuz medyasından geldi. 

170 ülkedeki Türk okullarının kaynağının milli ve Anadolu insanı olduğunu bir kez daha ispat eden Sabah'ın haberi sosyal medya kullanıcılarını dikkatinden kaçmadı İşte o tweetler;

İsmail Cingöz:  BU MANŞETİ ASLA UNUTMA SABAH..! TÜM İDDİALARINI ÇÜRÜTMÜŞSÜN YANİ DİYORSUN Kİ BU HARAKET MİLLİ KAYNAĞI YERLİ...

Fatih Akalan: Dünyadaki Türk okullarının finansörünün fedakar Anadolu insanı olduğunu ispatlayan AKP ve Sabah'a teşekkür ederiz.

Hasan Cücük: Türk okullarına giden değirmenin suyunun kaynağının fedakar Anadolu insanı olduğunu tespit eden Sabah'a teşekkürler!

İsmet Macit: Sabah manşeti diyor ki: Dünya okullarının arkasında ne CIA ne Mossad... Çileye rağmen Anadolu insanı var...




<< Önceki Haber Sabah'ı rezil eden o manşet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER